iOS 12 güncellemesinin çıkış tarihi açıklandı

iOS 12 güncellemesinin çıkış tarihi açıklandı

Apple, üç ay önce beta sürecini başlattığı iOS 12 işletim sistemi güncellemesinin son deneme sürümü olan Gold Master dağıtımını gerçekleştirdi. Dün gece Steve Jobs sahnesinde gerçekleştirilen büyük iPhone etkinliğinin kapanışını iOS 12 ile yapan teknoloji devi, ilk stabil iOS 12 güncellemesini gelecek hafta yayımlayacağını ilan etti.

Mobil uygulama uyarılarıyla alakalı önemli değişiklikleri beraberinde getirecek olan iOS 12, eski iPhone ve iPad modelleri için hatrı sayılır seviyede performans iyileştirmesi vaat ediyor. Aynı zamanda sağlıklı bir mobil cihaz kullanımı için yeni ayarlamalar içeren yazılıma sonbaharda yayımlanacak bir alt sürüm güncellemesiyle 32 kişiye kadar FaceTime görüntülü görüşme fonksiyonu eklenecek.

Gold Master sürümü hem geliştirici hem de genel beta kullanıcılarına ulaşan iOS 12, önümüzdeki hafta pazartesi günü aşağıdaki cihaz sahipleri için resmen dağıtıma sunulacak:

iPhone


- iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s


iPad


- İkinci nesil iPad Pro 12.9, Birinci nesil iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, 9,6 inç iPad, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2


iPod


- Altıncı nesil iPod Touch



Eklenme tarihi: 13.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler