Galaxy S9 Plus Kılıfları MobilCadde’de Satışta

Galaxy S9 Plus Kılıfları MobilCadde’de Satışta

Teknolojinin devinin yeni cihazı Galaxy S9 Plus ile harikalar yaratmanın şimdi tam zamanı. Muhteşem renk seçenekleri, etkileyici kamera özellikleri ve zarif tasarımlı Samsung’un yeni ana amiral gemisi için ilk uğramanız gereken adres MobilCadde olmalı. Aradığınız tüm S9 Plus kılıfları en çok çeşitle burada sizi bekliyor.

Telefonlarınız için hem koruma sağlayacak hem de aksesuar görevi görecek olan Galaxy S9 Plus kılıf seçeneklerinden aradığınız modellere ulaşmanız oldukça kolay olacak. Su geçirmez kılıftan ultra koruma modellere, silikon kılıflardan standlı kılıflara kadar daha birçok alternatife buradan ulaşabileceksiniz. Akıllı telefonunuz için özel olarak hazırlanan modeller ile cihazınızı dilediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Seçeceğiniz tüm modeller cihazınızla tam uyumlu halde olduğu için parmak izi sensörü, çift kamera özelliği gibi fonksiyonlarını da rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Size sonsuz ekran deneyimi sunan Galaxy S9 Plus ile her anınızı daha renkli ve keyifli geçirmek için MobilCadde’nin aksesuar seçenekleri arasında seçiminizi yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.02.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler