Yeni 1Password uygulaması Android için indirmeye sunuldu

Yeni 1Password uygulaması Android için indirmeye sunuldu

2013'ün en iyi Mac uygulamaları arasında yer alan 1Password, daha önce yalnızca şifre okuma aracına sahip Android platformu için geliştirilen tam fonksiyonlu uygulamasıyla hizmet vermeye başladı. Toronto merkezli AgileBits tarafından geliştirilen şifre/veri kasası, böylece PC, Mac ve iOS platformlarından sonraki dördüncü ekosistemine de gerçekten adım atmış oldu.

Askeri seviyede sanal zırh anlamına gelen 256-bit AES şifrelemeyle koruma altındaki 1Password, kullanıcısını aynı şifreyi defalarca kullanarak dijital güvenliğini tehlikeye atma imkanı tanımıyor ve kırılgan bir kişisel şifre ağı yerine çok daha güvenli bir sanal hayat sunuyor. Dijital mahremine tek bir şifreyle ulaşan 1Password kullanıcısı, servisin güvenli parola üreticisiyle oluşturduğu şifreleri, site formları, kredi kartı, banka bilgileri, gizli notları ve daha birçok bilgiyi bu hesabına kaydedebiliyor. Uygulamaya entegre edilmiş internet tarayıcısıyla bu veriler otomatik olarak internet sitelerine yüklenebiliyor ya da kopyalanıp diğer uygulamalarda kullanılabiliyor.

Dropbox desteği sayesinde platformlar arası senkronizasyonu kolaylaştıran 1Password, 1 Ağustos'a kadar tüm özellikleriyle ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu tarihten sonra sadece veri görüntüleme fonksiyonu kullanılabilir olacak Android uygulaması, tek seferlik lisans ödemesi sonrası yeniden tüm fonksiyonlarına kavuşacak. iOS'ta 17,99$, PC ve Mac'ta ise 49.99$'lık bir fiyat etiketi bulunan uygulama, yeniden dizayn edilen telefon ve tablet arayüzleriyle iOS sürümüyle benzer bir şifre yöneticisi deneyimi vaat ediyor. Dijital kasa hizmetini tecrübe etmek için aşağıdaki Google Play Store bağlantısına göz atabilirsiniz. 1 Ağustos'tan sonrası için şart koşulan ödeme tutarının önümüzdeki haftalarda Kanadalı geliştirici tarafından ilan edileceğini belirtelim.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 10.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler